Renew & Refurbish

Renew & Refurbish program:

Renew& Refurbished proizvodi, koje zastupa tvrtka INFOS PROMOTION j.d.o.o dolaze iz različitih izvora. Najčešće iz slučajeva u kojima proizvođači računalne opreme shvati da neće dostići planiranu prodaju ili situacije kada distributeri otkažu narudžbe nakon što su proizvodi već izašli iz tvornice. Kada proizvod napusti tvornicu, on se ne može ponovano vratiti, te takvi proizvodi stižu do nas u originalnoj, neotvorenoj ambalaži. Ovi proizvodi spadaju u kategoriju - AS NEW

Kategorija "Renew & Refurbish"" također uključuje proizvode koji su viškovi proizvodnje te proizvodi čija je ambalaža oštećena prilikom transporta. Takvi proizvodi dolaze u pakiranju koje je još uvijek originalno, zapečaćeno i neotvoreno od trenutka kada je napustilo skladište proizvođača dok nije stiglo do vas. Ovi proizvodi su u kategoriji AS NEW.

U "Renew & Refurbish" programu veoma rijetko se nađu proizvodi koji su bili na policama trgovina kao izložbeni primjerci i proizvodi koji su vraćeni odmah nakon kupovine - DOA (dead on arrival). Svi proizvodi ove kategorije vraćaju se su direktno proizvođaču odakle su poslani u istom funkcionalnom stanju kao i svi novi proizvodi. I oni se prepakiraju i po nabavnoj cijeni šalju distributerima za  "Renew & Refurbish" program, u zatvorenim ekološkim i specifičnim ambalažama proizvođača. 

Zašto kupiti ASUS, HP, LENOVO i DELL na HARDWARE.hr?

- najveći izbor prijenosnih računala i tableta na tržištu,

- najnovija tehnologija na skladištu, često prije službenog lansiranja proizvoda na tržište,

- originalna kvaliteta ASUS, HP, LENOVO i DELL,

- jednogodišnje jamstvo i servisna podrška,

- mogućnost produljenja jamstva do 3 godine,

- najbolja ponuda (price performance) za vaše kupce,

- smanjena cijena za IT tehnologiju uz nepromijenjenu kvalitetu,

- podrška za sve manje i veće projekte.