Renew & Refurbish

Renew & Refurbish program:

Renew& Refurbished proizvodi, koje zastupa tvrtka INFOS PROMOTION d.o.o dolaze iz različitih izvora. Najčešće iz slučajeva u kojima proizvođači računalne opreme shvati da neće dostići planiranu prodaju ili situacije kada distributeri otkažu narudžbe nakon što su proizvodi već izašli iz tvornice. Kada proizvod napusti tvornicu, on se ne može ponovano vratiti, te takvi proizvodi stižu do nas u originalnoj, neotvorenoj ambalaži. Ovi proizvodi spadaju u kategoriju - AS NEW

Kategorija "Renew & Refurbish"" također uključuje proizvode koji su viškovi proizvodnje te proizvodi čija je ambalaža oštećena prilikom transporta. Takvi proizvodi dolaze u pakiranju koje je još uvijek originalno, zapečaćeno i neotvoreno od trenutka kada je napustilo skladište proizvođača dok nije stiglo do vas. Ovi proizvodi su u kategoriji AS NEW.

U "Renew & Refurbish" programu veoma rijetko se nađu proizvodi koji su bili na policama trgovina kao izložbeni primjerci i proizvodi koji su vraćeni odmah nakon kupovine - DOA (dead on arrival). Svi proizvodi ove kategorije vraćaju se su direktno proizvođaču odakle su poslani u istom funkcionalnom stanju kao i svi novi proizvodi. I oni se prepakiraju i po nabavnoj cijeni šalju distributerima za  "Renew & Refurbish" program, u zatvorenim ekološkim i specifičnim ambalažama proizvođača. 

Pitanja i odgovori

P: Što znače oznake HP Renew, Lenovo Refurbished, Asus Refurbished ili Sony Renew navedene u specifikacijama pojedinih računala ili prijenosnih računala?

O: To je nova računalna oprema s otvorenom ambalažom. Zapravo su to neprodane zalihe, sajamski artikli i proizvodi s otvorenom ambalažom. To su nerabljeni proizvodi s 20 – 30 % nižom cijenom od novih i s jamstvom od najmanje godinu dana. Više o toj kategoriji pročitajte u opisu proizvoda.

P: Primijetio/la sam da računala i prijenosna računala koje prodajete stižu iz inozemstva. U specifikacijama određenih prijenosnih računala navedena je i strana tipkovnica te oznaka „priložene HR naljepnice, a nudite i graviranje. Što to znači?

O: Naša računala većinom dolaze iz inozemstva, pa se često tipkovnice razlikuju od hrvatskih, ali to nije razlog za brigu. Uz svaki laptop dolaze posebne oznake prilagođene za hrvatski font. Često se naljepnice trebaju koristiti samo za određene tipke i slova koja ne postoje na stranim tipkovnicama. Naljepnice za tipkovnicu su uključene sa svakim laptopom sa stranom tipkovnicom.

Ako želite profesionalnije rješenje, nudimo lasersko graviranje hrvatskih znakova. 

P: Na vašoj stranici našao/la sam vrlo zanimljivo računalo, ali bih želio/ljela da ima više RAM-a. Postoji li mogućnost da vi izvršite nadogradnju?

O: HARDWARE.hr se uvijek trudi ugoditi kupvima. Na sreću, imamo i odličan tim za servisiranje koji će rado obaviti takav zadatak. Klijentima pokušavamo ispuniti svaku želju ako je ona realna, odnosno ako ju je moguće ispuniti.

 

Zašto kupiti ASUS, HP, LENOVO i DELL na HARDWARE.hr?

- veliki izbor prijenosnih računala

- najnovija tehnologija na skladištu, često prije službenog lansiranja proizvoda na tržište,

- originalna kvaliteta ASUS, HP, LENOVO i DELL,

- jednogodišnje jamstvo i servisna podrška,

- mogućnost produljenja jamstva do 3 godine,

- najbolja ponuda (price performance) za vaše kupce,

- smanjena cijena za IT tehnologiju uz nepromijenjenu kvalitetu,

- podrška za sve manje i veće projekte.